Showbizz

Darko plače, svekrva viče, a Marina pokupila dijete i stvari i napustila kuću u Brestaču: Ove stvari više nije mogla da podnosi i evo gdje sada živi i gdje se nalazi (Foto)

Poznati pjevač Darko Lazić nikako da dođe na stabilno mjesto, taman kad pomisli da se u njegovom životu sve lijepo posložilo i da je krenilo sve najbolje, naiđe na neke nove komplikacije.

Te komplikacije su obično vezane za njegovu porodicu, bilo da se radi o njegovoj vjerenici Marini ili njegovoj bivšoj supruzi Ani Sević. Zna se nekada desiti da su u pitanju njegovi roditelji, gdje se posebno ističe njegova majka, koja voli da se mješa u skoro sve stvari.

Od ranije je već poznato da se Marina često svađala sa svojom svekrvom Brankom, a da bi tome došao kraj, Darko je odlučio da se sa Marinom i sa svojim sinom Aleksejem preseli iz rodnog grada u Beograd. Danas Darko živi na Novom Beogradu zajedno sa svojom porodicom, dok kuća u Brestaču zjapi prazna.

Komšije Darkovih roditelja su za medije kazali da je ovo Marini bio cilj i da je bilo pitanje dana kad će se preseliti jer je ona htjela da se dokopa Beograda, kako bi pobjegla sa sela. Pored toga novinarima su otkrili i ove stvari:
“Ima već dva tri mjeseca kako oni sa sinom žive u Beogradu, dođe on ovdje, dođe i ona, dovedu djete, budu malo i odu, ne žive više na selu. Koliko sam ja upućen, iznajmljuju stan u Beogradu” ispričao je jedan od komšija i jošs je dodao kako se Marina skoro svaki dan svađala sa Brankom, zbog toga što Darko ode da radi, a ona ne želi da sjedi u kući nego želi da prati Darka na nastupima.

U tom trenutku bi Branka galamila na nju kako treba da čuva dijete, a ne da stalno prati i uhodi njenog sina. Na kraju je Marina Darku jasno rekla da ne želi da živi kao seljnka nego želi dupleks stan kao što ima i njegova bivša Ana, zbog toga je često bilo svađa i između njih dvoje, ali na kraju je ipak Marinina bila zadnja.