Novo Showbizz

Darko Lazić ugrozio živote ljudi, objavljen VIDEO koji je zgrozio Srbiju: Zbog ovih riječi ga nazvali bahatim siladžijom!

Poznati srbijanski folker Darko Lazić, kojeg je 29. aprila uhapsila policija u Subotištu kod Brestača u Srbiji, jer je vozio bez vozačke dozvole, kažnjen je na sudu u Rumi novčanom kaznom od oko tri hiljade KM.

Srbijanski mediji su javili, on je sucu za prekršaje rekao da je ovog puta morao sjesti za volan Porschea Panamere.

https://twitter.com/zokapet/status/1256266921055526913?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1256266921055526913&ref_url=https%3A%2F%2Fnovi.ba%2Fclanak%2F277904%2Fdarko-lazic-ugrozio-zivote-ljudi-objavljen-video-koji-je-zgrozio-srbiju-zbog-ovih-rijeci-ga-nazvali-bahatim-siledzijom

“Nisam imao drugog izbora jer sam morao dijete voditi u bolnicu. Sin mi je imao temperaturu. Jedva čekam ponovno polagati vožnju i, naravno, nisam mogao proći bez kazne. Neću više nikada to ponoviti”, rekao je Lazić, pišu 24sata.hr.

Nakon toga je u intervjuu za televiziju rekao da ne vidi problem zato što vozi bez vozačke dozvole.

“Koga sam ja to ugrozio? Kome sam ja poslao lošu poruku?”, započeo je Lazić opravdanje te dodao: “Jel ja to ne znam voziti možda? Ja sam imao položeno, tako da znam voziti auto. Drugo bi bilo da ja ne znam voziti pa da sam sjeo u auto pa da kažu da ugrožavam i šaljem poruku ‘Vidi ga ovaj ne zna voziti, a sjeo je za volan’. Ja perfektno znam voziti i to svi vrlo dobro znaju”, rekao je Darko u intervjuu koji sada kruži svim društvenim mrežama.

Veliki broj ljudi mu je zamjerilo ovu izjavu.

“Pravi bahati siledžija. Pazite samo s koje zamišljene visine nedodirljivosti govori”, samo je jedan od komentara na Twitteru.

Drugi komentari na društvenim mrežama bili su prilično brutalni, a većina na Balkanu se pita “kad će više ista pravila početi da važe za sve, a ne samo za pojedine?!”.”Ponovo priveden zbog vožnje bez dozvole! Koji je ovo put?!”