Darko Lazić je glavni hit na društvenim mrežama: A kad vidite Karleušu prije photoshopa, želudac će vam se okrenuti!

0

Poznati pjevač Darko Lazić ves neko vrijeme vodi bitku sa kilogramima što je većini poznato, ali rijetko dolazimo do prilika da ga vidimo bez majice.

Darko je nedavno proveo neko vrijeme u Crnoj Gori, i tamo je slikan od strane paparaca u kupaćem, slike su objavljene na društvene mreže i postale su veliki hit.
Mnogi su ga ismijavali zbog njegove velike strukture, ali on izgleda ne mari za tim jer već duže vrijeme i ne pokušava da smršavi. Pored njega postoje mnoge ličnosti koje koriste photoshop kako bi uljepšale svoje lice ali i tijela.

Neki rade samo neke sitne detalje ali mnogi mogu da odu u krajnost sa tim. Iz ovih razloga sljedeći put kada vidite nešto u medijima nemojte misliti da nite lijepi i atraktivni, samo pogledajte ove fotografije i bit će vam lakše.
Kada se jednom prilikom pojavila na svom nastupu njene noge su bile najgledanije, a razlog se nalazi u slici kada pogledati njen donji dio.


Pored stranih zvijezda, i naše domaće zvijezde koriste programe za uljepšavanja. A osoba koju najviše prozivaju za to je sigurno Jelena Karleuša, a objašnjenje za to možete da vidite u narednim slikama.


Zbog ovih programa osobe izgledaju starije i svakodnevno uništavaju svoj prirodni izgled. Photoshop je stvar koju danas mao ko ne koristi, a većinom ih koristi ženska populacija kako bi uljepšali svoje lice a i svoju figuru i kako bi istakle obline koje nemaju a koje tako silno žele. A svrha svega jeste da treba da budemo zadovoljni svojim izgledom.

Preporučujemo