Novo Showbizz

Darko Lazić bez grama sala šetao po pijaci: Uslikali su ga i niko ne može da ga prepozna: A tek da vidite šta je kupio! (Foto)

Poznati folk pjevač Darko Lazić je prije par godina imao saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Nakon nekoliko operacija on je idalje imao problem sa kukom koji mu je otežavao hodanje i cijelokupni život. S obzirom da se nije mogao kretati kako je navikao Darko se počeo enormnom brzinom debljati, te je nakon toga došao u stanje kada je mogao hodati samo uz pomoć pomagala.

Poslije svega što je prošao, mnogi su smatrali da on treba početi cijeniti svoj život i da se prestane debljati. Lazić je ubrzo zatim uradio operacio smanjenja želuca, i čim se podvrgao toj operaciji obavijestio je cijelu javnost, nije htio da krije.

On se odlučio za ovaj potez jer je to bilo jedino trajno riješenje zbog njegovih zdravstvenih problema koje je zadobio u toj saobraćajnoj nesreći.

U posljednjih mjesec dana spekulisalo se da je ovaj folker smršao 20 kilograma, međutim niko nije imao fotografiju da to i dokaže, sve do sad, kad su ga snimile kamere emisije Paparaco lov.

Na fotografijama koje smo vam priložili, jasno se vidi da je Darko smršao i više od pominjanih 20 kilograma, a osim toga jasno je svima da se on sada mnogo zdravije hrani.

Mogli smo to i zaključiti kada smo vidjeli da su ga snimili kako kupuje voće i povrće. On je jasan primjer poslovica, sve se može kad se hoće. Ovo će njegovo zdravlje samo još više poboljšati te će ozdraviti do stanja kakvog je imao prije saobraćajne nesreće, a možda i do još boljeg.