Novo

Darija Kisić Tepavčević je prava bomba od doktorice: Prije 2 godine je gostovala kod Dee i Sarape: Evo kako je tad izgledala, prava bomba (Video)

Kada god bi se ona pojavila u javnosti, veliki broj ljudi ostane oduševljeni radi zbog njene pojave i izgleda.

Vjerovatno predpostavljate o kome je riječ. Naime, radi se o doktorici Dariji Kisić Tepavčević, koja je po struci epidemiolog i zamjenica direktora Instituta za javno zdravlje “Dr. Milan Jovanović Batut”. Na medicinskom fakultetu je i vandredni profesor, a osim toga, autor je više od stotinu naučnih radova, jako često je bila gost na malim ekranima i prije ove novo nastale situacije sa pandemijom korona virusa.

Kad god bi je vijeli, mnogi ostanu oduševljeni njenim izgledom, kao i pojavom.

U nastavku možete pogledati i video njenog izgleda te ćete saznati razlog zbog kojeg se svi oduševe.

Kako mnogi kažu, ona je prava bomba od žene, osim toga kažu, da je fatalna i zanosna plavuša koja bi svakoga mogla oboriti s nogu.

Vrlo zanimljiva je činjenica i to što svaki građanin uživa u slušanju ove prelijepe doktorice, uvijek se raduju svakom njenom nastupu, jer je jako mila, pametna, brižna a i vrlo lijepa. Skoro svi se slažu da je njen suprug pravi sretnik i da treba biti itekako ponosan i sretan što ima kraj sebe ovakvu ženu.

https://www.youtube.com/watch?v=SFvYiu85pQk

Ona sada često daje izjave oko korone virusa. Obično nam donosi nove, svježe vijesti, a osim toga konstantno upozorava građane da se pridržavaju svih pravila koje donesu krizni štabovi. Potrebno je da se ne skupljate u grupe te da često perete ruke, nosite rukavise i masku i da nikako ne dodirujete svoje lice.

Oglasi – Advertisement