Novo Showbizz

Đani se oglasio iz pritvora: Ovo je trebao biti najsretniji dan u životu njegove porodice: Onda je upala policija i sve pokvarila! Evo zbog čega su prekršili policijski čas!

Prije par dana odjeknula je vijest da je jedan beogradski hotel dupke ispunjen ljudima, te da su se tu nalazila i neka više poznata lica.

Između ostalog tu je bio i Đani sa suprugom, sinom i njegovom djevojkom.

Popularni folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa otkrili su da su napolju bili, i da su prekršili policijski sat, između ostalog, i zbog toga što su njihov sin Miloš i njegova djevojka Nina išli do ginekologa koji im je potvrdio lijepe vijesti o prinovi koja je na putu.

Ipak, kako je čitav ovaj slučaj dospio do medija, situacija je ispala takva da njeni roditelji za sve to saznaju od strane sedme sile, odnosno bukvalno iz novina.

– Žao mi je što se zbog cijele situacije nisam pošteno obradovao što ću prvi put postati deda. Ninini roditelji su iz novina saznali da im je kćerka u drugom stanju i to je skroz bezveze ispalo – ispričao je Trajković.

Podsjetimo, svim prisutnima je, osim tromjesečne kazne kućnog pritvora i nošenja nanogice, propisana i kazna od po 30 hiljada dinara.

Radiša Trajković, poznatiji pod nadimkom Đani, je srpski folk pjevač. Rođen je 27. januara 1973. godine u Prištini. Đani je u rodnom gradu pohađao osnovnu školu.  Oženjen je Slađanom koja iz prvog braka ima sina. Pjevaču je rodila dva sina, Miloša i Marka, i kćerku Sofiju. Đani je silno želio da dobije još jednu djevojčicu, ali njegova supruga se nije sa tim složila. Priznao je da Slađani smeta kada pročita da je vara, ali on smatra da je najvažnije to što se on uvijek vrati kući.

Oglasi – Advertisement