“Danas sam saznao da me moja supruga vara: Nakon ovog saznanja uradio sam nešto što ona nije mogla ni sanjati: Kajem se”!

0
254

Kad sam se danas vratio s posla mama mi je rekla da je saznala da me moja supruga vara.

Nisam se iznenadio jer je to mala riječ, šokirao sam se, grozan osjećaj. Tri godine smo u braku imamo kćerku a trenutno je trudna sa drugom bebom, šesti mjesec! Kad mi je mama ovo rekla, istog momenta sam posumnjao da je možda zatrudnila sa tim muškarcem sa kojim me vara.

Vjerujte mi na riječ, skoro sam povratio od muke. Otišao sam na sprat u kojem smo boravili i tada sam je uhvatio za ruku i izveo na put. Ništaj joj nije bilo jasno, a kada sam joj rekao da ide kod svog ljubavnika, počela je da plače i histeriše.

Naravno, uporno se klela da nema drugog i da mi je vjerna, međutim to su sve one ženske priče, kako kažu krokodilske suze. Nisam baš u nekoj zavidnoj finansijskoj situaciji, ali u ponedjeljak idem da uradim test očinstva za kćerku, mislim za ovu djevojčicu koju još uvijek smatram svojom kćerkom.

Iskreno volio bih da je moja, jer je baš jako i iskreno volim i baš bi mi bilo teško da se razdvojim od nje, ali, kako bude biti će, svako sebi bira sudbinu. Nikada nisam ni pomišljao da mi se ovako nešto može desiti, istina, moja majka je uvijek sumnjala u njenu vjernost i poštenje, ali ja joj nisam vjerovao, nažalost!

Zbog toga danas prolazim kroz sve ovo, kajem se što nisam vjerovao majci, samo se nadam da je kćerka moja i da će mi ona priznati da me varala bar toliko zaslužujem!”

Loading..