Danas je najtužniji dan u životu Ane Nikolić, oglasila se potresnom porukom: Njegova smrt ju je dotukla: Suze same idu!

0

Poznata pjevačica Ana Nikolić iznenadila je fanove prije nekoliko dana kada je objavila da će se njene fotografije pojaviti u časopisu koji se zove “Ladies”, a koji izlazi čak u Americi.

Ana se isto tako pojavila i u časopisu “Vog” koji izlazi za italijansko tržište, a kako je rekla mislila je da se sav naporan trud u doba korone nikako neće isplatiti, baš zbog cijele situacije sa pandemijom. Međutim, sve je ispalo totalno suprotno od toga.

Uspjesi u njenom profesionalnom životu se samo nižu, a kada je riječ o privatnom životu Ana se nakon razvoda sa Rastom, potpuno povukla, živi mirno i kaže da joj izolacija nije smetala, nego da ona upravo tako već dugo živi.

Ova pjevačica je danas na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju sa svojim ocem, koji je preminuo, kao sjećanje na njega, a ovo je ujedno jedan od najvećih gubitaka u privatnom životu ove pjevačice.

Velikom broju ljudi je poznatu da je Ana u djetinjstvu, i to tačnije prije 22 godine, ostala bez oca Dušana, koji joj je bio najveća podrška za sve što je radila. Pejvačica ne krije koliko joj nedostaje pokojni otac, kojem je posvetila i pjesmu “Da te vratim”, kao i posvetu na svom studijskom albumu “Labilna”.

Putem Instagrama je sa svim svojim pratiocima podijelila jako emotivnu fotografiju koja je jako stara a na kojoj su ona i otac, te je uz nju napisala da joj neizmjerno nedostaje, što je i razumljivo s obzirom da je rano ostala bez oca.

Preporučujemo