Novo Showbizz

Danas je “najopasnija” riba na srpskoj estradi: Ova pjevačica stalno diže prašinu za sobom: Kladimo se da ne znate ko je!

Gdje god bi se pojavila ona, zemlja bi se tresla, a gledajući njene fotografije kada je bila dijete ni tada nije bila manje opasna. 

Ona je danas jedna od najpopularnijih pjevačica sa Balkana. Poznata je po svom unikatnom stilu i po tome što nema dlake na jeziku i što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Na slici se vidi da je još i kao dijete znala da zauzme svoj stav a danas je to njen najupečatljiviji adut. Ako niste pogodili do sada o kome se radi riječ je o Jeleni Kareluši.

Jelena Karleuša je kćerka bivše voditeljice Divne Karleuše i beogradskog policajca Dragana Karleuše.

Prvi CD pod nazivom “Ogledalce” je objavila 1995. godine, kada je  imala samo 16 godina. Treći album je izdala za kuću “ZAM”, i ona je sa svojim golišavim slikama izazivala veliku pažnju javnosti.

Četvrtim CD-om ona je definitivno dobila status srpske pop superzvijezde.

Svoj peti album je izdala za “Grand Produkciju” 1999. godine. Međutim, prije nego što je izbacila CD-a njen tadašnji momak, Zoran Davidović Ćanda, biznismen za kojeg se smatralo da je bio učesnik u kriminalu je ubijen, a ona je prekinula promociju. 2001. godine je izdala i svoj šesti album, za kuću “Best music” u vlasništvu Zorana Bašanovića. Poslije ovoga Jelena je potpisala ugovor sa grčkom kućom “Heaven music” i tada je počelo razmišljanje o međunarodnoj karijeri. Jelena je do danas uspjela da sagradi jednu ogromnu karijeru sa mnogo uspjeha na kojoj bi mnogi mogli da joj zavide. Ona je danas jedna od najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica Balkana.

Oglasi – Advertisement