Danas je jedna od najzgodnijih žena na estradi, a ovako je Ana Sević nekad izgledala: Operacijama se transformisala, ostat ćete u nevjerici kad vidite (Foto) – Balkan Life Today

Danas je jedna od najzgodnijih žena na estradi, a ovako je Ana Sević nekad izgledala: Operacijama se transformisala, ostat ćete u nevjerici kad vidite (Foto)

  • Balkan
  • October 20, 2019
  • Comments Off on Danas je jedna od najzgodnijih žena na estradi, a ovako je Ana Sević nekad izgledala: Operacijama se transformisala, ostat ćete u nevjerici kad vidite (Foto)

Ana Sević danas glasi za jednu od najatraktivnijih žena na estradnoj sceni. Pojavila se još unazad devet godina na audiciji za takmičenje Zvezde Granda i ne biste ni povjerovali kako je izgledala u to vrijeme!

Nikad nije krila od javnosti da se podvrgnula estetskim zahvatima. U više navrata je priznala da je u grudi i usne ugradila silikone, a potrudila se i da poboljša svoj cjelokupni izgled, pa tako sada ima i drugi stajling, te drukčiju frizuru i definitivno – tijelo. Ana se proslavila tokom pete sezone popularnog muzičkog talent šou programa Zvezde Granda, koje se održavalo 2010. godine.

Nije se ove sezone uspjela plasirati u finale, ali se ipak zadržala u Grandu, a kasnije je čak vodila i emisiju Neki novi klinci.  Ostavljamo vam u nastavku da pogledate njene fotografije, pa i sami procijenite koliko se pjevačica promijenila za ovih nekoliko godina koliko je prisutna na estradnoj sceni.

Podsjetimo, Darko Lazić i ona razveli su se sredinom ove godine, a nakon što se on ostvario u ulozi roditelja po drugi put kada je njegova zaručnica na svijet donijela sina Alekseja. Spekulisalo se i pisalo po medijima i u javnosti zbog čega su se njih dvoje rastali, a kako je pjevač pojasnio, njega je Ana prevarila, mada i ona tvrdi da je on bio taj koji je varao.

Bilo kako bilo, oboje su odlučili krenuti svojim putem i usrećili su se pored drugih partnera.

 

 

Loading..