Da li vidite nešto NEOBIČNO na ovoj slici? Kada vidite o čemu se radi uhvatit ćete se za glavu! Zar je moguće?

0

Svi smo upoznati sa činjenicom koliko su životinje pametna bića, koja nas svakodnevno iznenade nekim novim trikom.

Osobe koje vole životinje i koji imaju ljubimce, ovim svjedoče skoro svakog dana. Svaka životinja je interesantna na svoj način, međutim, mnogi će se složiti sa time da se mačke izdvajaju od drugih.

Od igranja sa svojim repom, penjanja na razna mjesta, do hvatanja i trčanja za leptirićima, mušicima, sve je to tako interesantno gledati. Imaju nekakav poseban način spavanja, koji vam uvijek izmami osmijeh na lice. Iako neki smatraju da su velike proždrljivice i izjelice, niko ne može odoliti njihovim slatkim okicama dok vas nekako tužno gledaju.

Tako je mačka koja se zove Angus postala zvijezda interneta, a samo je radila ono što sve mačke inače rade.

Dakle, njena vlasnica ju je u jednom trenutku izgubila, a onda prevrnula kuću kako bi je našla, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa.

A kada ju je napokon pronašla uslikala ju je te je tu fotografiju postavila na društvene mreže, a zbog koje su se mnogi korisnici uhvatili za glavu.

“Jučer sam izgubila svoju mačku i onda sam je našla ovako kako bulji u mene kao u najveću budalo”, ovako stoji u opisu objave korisnice Instagrama pod nazivom filochick05, koja je podijeljena na Twitteru.

https://twitter.com/SpaceCatPics/status/1262485449932779521?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1262485449932779521%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fradiosarajevo.ba%2Fmagazin%2Fzanimljivosti%2Fzbog-ove-fotografije-mnogi-su-se-uhvatili-za-glavu-a-macka-postala-zvijezda-interneta%2F377687

Da li možete vidjeti na ovoj fotografiji gdje ju je našla i zbog čega su se mnogi uhvatili za glavu kada su dobili odgovor. Njena mačka Angus se udobno smjestila na frižider u korpu koja je namijenjena za voće.

Zbog toga je ova fotografija za nepuna dva dana dobila skoro pet hiljada lajkova.

Preporučujemo