Cura naručila ovu jeftinu haljinu, kad vidite šta joj je došlo na kućnu adresu zinut ćete: Razočarala se i slike odmah okačila na Twitter: Užas!

0
321

Svima je poznata činjenica da se na današnjem vremenu mnogo koristi online kupovina.

To je ona kupovina na “slijepo”, kada ustvari nikada ne možemo znati šta će to doći na našu adresu. Ta kupovina je jako rizična pogotovo ako se plaćanje vrši unaprijed. Može se desiti da vam narudžba nikada i ne dođe, a pored toga može vam doći nešto skroz drugo. Čak se i dešavalo da ukoliko ste naručili patike, dobijete dvije lijeve. Ko ima hrabrosti neka izvoli, pogotovo ako ne kupujete kod provjerenog kupca. Brojni ljudi su tada izigrani, a takva je nažalost i naša današnja priča koju donosimo za vas.

Djevojka koja je naručila haljinu online ostala je izvan sebe jer je ono što je dobila za 25 funti izgledalo više kao plastična kesa na njoj nego kao haljina, što je ustvari i treblo biti.

Njeno ime je LAuren Thompson koja dolazi iz Leedsa, ona je naručila rozu haljinu brenda Pretty Little Thing za samo 25 funti, ali ona na njoj nije izgledala ni približno kao na reklami.

Svoju razočaranost Lauren je podijelila na Twitteru. Na istoj mreži se požalila da će joj trebati nova haljina za vikend. Ovaj njen tvit je postao viralan, a mnogi su primjetili kako haljina izgleda kaoplastična kesa na njoj, pa je bio jedan od komentara na Twitteru “Izgleda kao kesa za smeće umočena u rozu boju.”

“Jesi li pokušala staviti rižu unutra”, svi ostali su se šalili na račun ove “haljine”.

Fabulous Digital je kontaktirao ovaj brend za komentar, ali oni se još uvijek nisu oglasili.

Loading..