Novo

Crnogorci izvadili sablje, kreće SKIDANJE GLAVA; Srbi će ih miriti! Zastrašujuća proročanstva Oca Tadeja, EVO šta Vučića čeka

Stari djed Tadej Vitovnički je ostavio za sobom mnogo proročanstava o Srbima, o Kosovu, Crnoj Gori, o Bosni i Hercegovini, i o mnogim ljudima i događajima koji će se uskoro dogoditi.

Ukoliko je postojao neki “balkanski Nostradamus”, osoba koja je mnogo dugo mogla da predvidi dešavanja na ovim prostorim u bliskoj budućnosti, onda je to bio baš ovaj otac Tadej. Kako i sam kaže on je vidio sve strahote na Balkanu mnogo prije drugih, a za ovih nekoliko posljednjih godina, isto tako je imao šta da kaže. U nastavku možete vidjeti šta je rekao o odnosima Crne Gore i Srbije.

Kazivao je da će Crna Gora da se otcijepi i postane nezavisna. Isto tako je govorio da će udar na srpski jezik biti jak u Crnoj Gori i da će ova bezbožna vlast udariti i na Srpsku Crkvu. Građani koji su navodno imali direktan susret sa njim kažu da im je rekao da će u Crnoj Gori u jednom trenutku početi građanski rat, a na kraju i rat sa Šiptarima.

Jedan čovjek iz Nikšića je stalno išao kod starca Tadeja rekao je da ne kupuje stan u tom gradu jer još uvijek nije pravo vrijeme i da Crna Gora uskoro postaje nezavisna država te da će to za Srbe biti jako teško.

Ali, opet je rekao da će Srbi na kraju, poslije ogromnih stradanja pobijediti, ali da će cijene pobjede biti ogromna. Rekao je da će najveći udar biti na SPC u Crnoj Gori i Mitropoliju na Cetinju.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.