Čolu i Davorina iz Indexa ste ODMAH prepoznali: Znate li ko je dečak između njih? Danas LOMI ženska srca širom balkana(FOTO)

0

I danas se malo vraćamo u prošlost, i igramo se igre, čik pogodi osobu sa slike. Do sada smo vam jako puno puta donosili stare, retro crno bijele slike na kojima su bile neke jako popularne zvijezde sa balkana, ali kada su bile jako male. Neke se i nisu puno promijenile dok imamo osobu koje su se totalno transformisale, tako da nema šanse da ih ikako pogodite. Danas vam donosimo sliku jednog preslatkog dječaka koji je tih 70 ih godina sa roditeljima išao u Trst u šoping. Vrlo dobro se znalo da je u to doba Trst bio idealno mjesto za jeftini i kvalitetan šoping u kojeg su jugosloveni išli vikendom. Taj dan se potrefilo da su u istom mjestu bili i Zdravko Čolić, tada pjevač koji je kucao na velika vrata Jugoslovenske scene, i njegov kolega Davorin Popović, pjevač popularnih Indexa.

NJih dvojica su se odlučili slikati, ali im je prišao jedan malipšan koji je htio da ima sliku sa njima dvojicom. Danas je ovaj dječak narastao i veliki je čovjek, i još veći pjevač jednog velikog benda iz Srbije, tačnije iz Beograda. Znate li o kome se radi, mislimo da će žene jako brzo pogoditi o kome se ovdje radi.Naravno riječ je o popularnom Đuletu, iz grupe Van Gogh. Eto, ko bi rekao da će on danas izrasti u vrsnog pjevača koji traje preko 30 godina. 

Preporučujemo