Čolin rođeni brat se nikad ne pojavljuje u javnosti a sada otvara restoran u centru grada: Evo kako izgleda, identični su!

0

Zdravko Čolić, jedna od najvećih zvijezda sa naših prostora ima rođenog brata Dragana.

On decenijama unazad uspješno vodi restorane širom Balkana.

Čolin posao podrazumijeva povremeno pojavljivanje u javnosti, ali je poznato da njegova porodica ne praktikuje odlaske na javne događaje.

Malo ljudi zna da Čola i ima brata a kamoli kako on danas izgleda. On godinama u Beogradu drži ćevabdžinice a sada otvara i restoran i to u srcu Beograda.

Čola je jako vezan za svog brata, a ljubav tokom djetinjstva su ostvarili njihovi roditelji.

– Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici – rekao je ranije Čola za domaće srpske medije.

Nakon što su izgubili majku Zdravko i njegov brat Dragan su se još više vezali.

– Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica – rekao je Čola.

Navodno, Čolin brat Dragana je prije nekoliko godina otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a taj recept mu je prodao poznati sarajevski ćevabdžija Hodžić.

Iako se Dragan ne voli pojavljivati u javnosti, on i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provede što više vremena kako sa svojim bratom tako i sa ostalim članovima porodice.

Mnogi kažu da oni jako liče, a čak im se dešavalo da na ulici od Dragana misle da je njegov brat Čola.

Preporučujemo