Čitava estrada na jednom mjestu: Pjevačica priredila zabavu i pozvala sve: Stigla prinova u porodici!

0

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima a možemo se složiti i šire, Katarina Grujić, sinoć je tačno u ponoć napunila 28 godina.

Ovim povodom ona je odlučila da okupi drage ljude i napravi gala proslavu na terasti jednog beogradskog splava. Kada je došao trenutak da se pojavi pred novinarima, ona je blistala u bijeloj i izazovnoj haljinici i kratko poručila da će večeras njeni gosti i ona slaviti život, slobodu i radost.

“Ma kakvi momci, udvarači, večeras slavimo radost, život, slobodu! Samo smijeh i zdravlje, drugo mi ništa više i ne treba! Presretna sam kakvu sam karijeru napravila i drago mi je da radim na svom drugom CD-u koji će uskoro ugledati svjetlost dana i biti u rukama mojih fanova! Drago mi je što danas, kada punim 28 godina, mogu da kažem da sam sretna djevojka, koja ima stvarno divnu porodicu i normalan život” – poručila je Katarina kratko pred početak slavlja za medije.

Na svojoj proslavi okupila je i svoje kolege, a pojavili su se i Andreana Čekić, Ljubomir Perućica sa svojom suprugom Katarinom, Marija Ana Smiljanić, Tamara Milutinović, Vanja Mijatović, Edita Aradinović i mnogi drugi.

Ali ono što je svima privuklo najveću pažnju je poklon koji je Katarina dobila od svog prijatelja, frizera Peđe Božića, koji joj je za poklon donio ni manje ni više psa, i to čivavu! Katarina je bila prosto oduševljena poklonom i nije mogla da sakrije osmijeh na licu, ali mu ime još uvijek nije odabrala.

Preporučujemo