Čitaju sve oko sebe kao otvorenu knjigu: Ova 3 znaka imaju nepogriješivu intuiciju

0

U ovom članku ćete pročitati tri horoskopska znaka za koje se smatra da imaju razvijeniju intuciji od ostalih.

Oni su u mogućnosti da bilo kojeg sagovornika pročitaju u samo par sekundi. Njima nikada ništa ne promiče i ukoliko se odlučite da ih prevarite, grdno ćete da pogriješite.

Najrazvijenije šesto čulo imaju upravo ovi znakovi:

Ribe vole da svaku stvar isplaniraju do najsitnijeg detalja i da upravo na taj način prizovu neke situacije u svoj život. One znaju kada treba da krenu u akciju i kada je pravi trenutak i vrijeme da daju sve što je moguće kako bi uspjeli da dođu do cilja. Njihov životni moto je  “Osjećam- znači da postojim”. Kako bi došli do svog cilja, oni koji su rođeni u znaku riba uglavnom rukovode svojim unutrašnjim osjećajima i rijetko kada mogu da pogriješe.

Škorpije imaju jednu nevjerovatnu sposobnost da čitaju druge ljude. Sve što se događa oko njih oni duboko i oštro osjećaju doživljavaju pa je iz toga razloga njih jako teško nadmudriti. Oni mogu da suptilno opaze vibracije koej šalju osobe koje se nalaze u njihovoj blizini. Njihov hobi je predviđanje budućnosti. Ali oni često i namjerno ignorišu te znakove i odlučuju se na rizik. Privlače ih više nepredvidive i uzbužene situacije i zbog toga se odlučuju da ignorišu intuiciju.

Znak koji je također nadaren sa šestim čulo jeste Strijelac. Jedino je pitanje da li je on spreman da radi na sebi. Strijelci imaju intuiciju koja ih upozorava na neku opasnost, ali često imaju teškoće da protumače takve signale.

Preporučujemo