Novo

Čim je vidio svoju nevjestu otkazao je vjenčanje, zgrozio se: Mlada je htjela da ga testira a on je sjeo u prvi taksi i odjurio! (Video)

Na internetu i na društvenim mrežama već smo mogli vidjeti toliko čudnih i bizarnih priča da nas više ništa ne može iznenaditi, ili bar mislimo tako.

U današnjem članku imamo još jednu bizarnu priču koja se na kraju završila jako neočekivano.

Naime, radi se o nevjesti King Kao koja ima 26 godina i dolazi iz Kine, ona je riješila da se našali na račun svog momka, ali je za to izabrala vjerivatno najgoru moguću priliku.
Dan kada su imali zakazano fotografisanje.

Ona je sebi dodala par decenija i pred muža stala kao baka. King kaže da je željela da provjeri njegovu reakciju na nju i to da li će je voljeti i onda kada bude stara.
Kako kaže, to je bio test.

Ali, ono što sigurno nije očekivala je reakcija njenog mladožanje. Ona je htjela da zadrži masku na slikanju i pored mladoženjenih molbi da je skine.

– Ako ćeš me zaista voljeti i za 50 godina kao što tvrdiš, šta je problem da tako izgledam i sad na slikama? – pitala ga je King.

Nakon kratkog vremena rasprava je prerasla u pravu svađu. Ali, bez obzira i na to King nije popuštala.
Na kraju je ljuti mladoženja u svom bijesu slomio naočare i uletio u taksi.

Mlada je ostala u šoku i tako je čekala par minuta, vjerovatno misleći da je to samo predstava i da će se mladoženja vratiti.

Kada je shvatila da ga nema, čučnula je nasred ulice i zaplakala.

Na kraju, i sama je pozvala sebi taksi i otišla kući, dok je internetom ostao da kruži snimak ovog upropašćenog svadbenog fotografisanja.