Cijela Srbija se trese od smijeha zbog ove slike sa svadbe: Oplakat ćete kad vidite donji dio, sve će vam biti jasno (Foto)

0
35

Vjenčanja su nešto za šta mnogi planiraju svoje outfite već mjesecima, a to je veliko slavlje koje se dugo godina pamti i kojeg se sjeća cijela naša porodica.

Obično se sva šira porodica okuplja na njima tako da će se sigurno upamtiti ono što se desi, a priče će se kroz generacije širiti. Danas donosimo fotografiju jedne djevojke koja je bila glavna tema i pored novopečenog bračnog para, a mnogi će smatrati da je ono što je uradila briljantno, no smiješno do bola.

Njene slike su ubrzo na internetu postale viralne, a mnogi su plakali od smijeha nakon što su ih vidjeli. Nama se čini da je bila među onima koja nije planirala mjesecima šta da odjene na svadbi, tako da je nespremna došla na nju.

Inače štikle mogu da budu vrlo neugodne i neudobne za hodanje tokom čitavog dana i plesanje, pa mnoge žene riješe ponijeti rezervnu obuću koja je udobnija, ali čini se da se nije sjetila toga.

Kad je stigla na svadbu, imalo je šta i iznenaditi, slavlje je bilo na travi, a njene štikle za sve osim za takve podloge. Ona nije htjela odustati od svadbe ili uzeti drugu obuću, nego je potražila drugo rješenje.

Možda ono i nije elegantno, ali vjerovatno se nijedna druga ne bi sjetila toga.

Loading..