Novo

Cijela Srbija se digla na noge: Požar u bolnici, crni dim guta sve pred sobom: Vatrogasci se bore sa stihijom (Video)

U Jagodini u opštoj bolnici gore garaže, za sada nema povrijeđenih, a vatrogasci vrijedno gase vatru, za Tanjug portal policijske uprave u Jagodini rekla je Gordana Cvetić.

Oko 17 sati je izbio požar, na svu sreću garaže su odvojene od svih bolničkih objekata, rekla je Cvetić. Za sad se ne zna koji je uzrok ovog požara, odnosno štete, dodala je Cvetić, ali je rekla da će se sve znati čim bude požar ugašen i kad ekipe za uviđaj izađu na teren te odrade svoj posao.

U garažama u kojima je izbio požar ima i automobila koji bi mogli biti zahvaćeni vatrom.

Bolničke garaže gore, ali kako saznajemo, na svu sreću, za sad nema povrijeđenih. U nastavku ovog članka možete pogledati i video zapis kako bi mogli vidjeti šta se trenutno dešava na licu mjesta.

https://www.facebook.com/watch/infocentrala/

Opšta bolnica Jagodina se nalazi u sjedištu Pomoravskog upravnog okruga, ona je samostalna zdrastvena ustanova koja je od prvog januara 2008. godine počela obavljati specijalističko konsultativnu i stacionarnu zdrastvenu djelatnost na sekundarnom nivou, obuhvatala je prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja, dijagnostičku obradu, specijalističke preglede, liječenje, zdrastvenu njegu i rehabilitaciju na polikliničkom nivou.

Jagodina kao mjesto postoji već čak šest vijekova, a za to vrijeme svoje ime mijenjala je čak tri puta: Jagoda, Jagodina i Svetozarevo. Sadašnje svoje ime ovaj grad je navodno dobio po jednoj krčmici koja se zvala Jagoda, i koja je preko dana usluživala goste u krčmi, a po noći sa još 40 razbojnika pljačkala i napadala karavane koji su prolazili u blizini. Prema posljednjem popisu stanovništva, mjesto Jagodina ima 37 hiljada stanovnika.

Oglasi – Advertisement