Novo Showbizz

Cijela Jugoslavija ju je obožavala, a sad živi u šok uslovima: Kuća od gline i slame: Prizor od kojeg vam neće biti dobro!

Ovu poznatu pjevačicu prvo je zadesio buran razvod, onda zavisnost od poroka zbog koje je Ivana 2005. godine završila na klinici.

Nakon što je upješno pobjedila zavisnost od alkohola, vratila se svojim studijama, izvadila je silikone iz grudi a onda se potpuno povukla iz javnosti.

– Da mi je neko rekao prije 11 godina kada sam prvi puta posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti, nema šanse!

– Uskoro će naša porodična kućica napokon biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u blizini šumice. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba vidjeti i prepoznati šta nam to govore.

Nekako sam mišljenja i čvrsto vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore – poručila je Ivana svojim pratiocima na Instagramu.

Ivana Banfić rođena je u Zagreb, 16. novembra 1969. godine. Hrvatska je pop pjevačica i plesačica, poznata je i pod umjetničkim imenom I Bee. Poznata je postala početkom 90-ih godina kada je u Hrvatskoj rasla popularnost dance muzike. Dosada je izdala devet studijskih albuma, i jednu kompilaciju. Neki od njenih najpopularnijih singlova su Šumica, Godinama, pjesma koja je duet s Dinom Merlinom, Lav u srcu, Vjerujem i mnogi drugi.

Još kao dijete je vrlo rano započela s klasičnom muzičkom naobrazbom. Završila je Srednju muzičku školu, smjer klavir. Planirala je pohađati i Muzičku akademiju, ali je ipak odlučila profesionalno se posvetiti pjevanju.

Oglasi – Advertisement