Novo Showbizz

Cijela estrada u šoku, Čola priznao vanbračno dijete: 52 godine mu je trebalo – Kad vidite koji pjevač je u pitanju, neće vam biti dobro (FOTO)

O njemu bi se moglo pisati danima, on je čovjek koji je ostvario maestralnu karijeru, a njegove pjesme se čak i trideset godina kasnije pjevaju svugdje. Zdravko Čolić jedan je od rijetkih pjevača koji je i dan danas iznimno popularan među mladim generacijama, ne samo onim starijim koje su ga pratile ranije. Naime, pored toga, Čola je uvijek važio za velikog zavodnika, pa je tako među ženama postao pravi hit. Njemu je naravno godila takva pažnja, ali ipak svoje srce nije dao nijednoj osim učiteljice Aleksandre, sa kojom je u braku preko 20 godina.

Ipak, godinama su se javljale raznorazne spekulacije o tome kako je imao razne afere, od poznatih dama do njegovih fanova, ali je on to sve demantovao ili jednostavno ignorisao navode. Ipak, jedna stvar o kojoj se šuška godinama, a mnogi su uvjereni da je tačna, jeste vijest o tome da Čola ima vanbračno dijete. Naime, o tome se šuška još otkako se na sceni pojavio mladi Amir Kazić Leo, koji je doista pomalo ličio na Čolu, a imao je i sličnu frizuru, pokrete pa čak i muzički izražaj. Leo je u Čoliću uvijek vidio uzora i velikog pjevača, ali su mu ti tračevi bili i više nego smiješni.

On se o tome čak jednom i oglasio te napisao kako ne treba ni da objašnjava činjenicu da Čola nije njegov otac, niti su u kakvim rodbinskim odnosima, i da on Čolu cijeni i poštuje. Ipak, rekao je da mu nije jasno zašto Zdravko nikada ništa nije rekao na tu temu, da potvrdi da tu nema istine. Upravo zbog toga mnogi misle kako tu ima i istine, čim nije nikada htio da demantuje sve.

Oglasi – Advertisement