Cecu nikad nismo vidjeli ovakvu, muškarci joj se bacali pod noge: Kad pogledate fotografije neće vam biti dobro (Foto) – Balkan Life Today

Cecu nikad nismo vidjeli ovakvu, muškarci joj se bacali pod noge: Kad pogledate fotografije neće vam biti dobro (Foto)

  • Balkan
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Cecu nikad nismo vidjeli ovakvu, muškarci joj se bacali pod noge: Kad pogledate fotografije neće vam biti dobro (Foto)

Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović privuče pažnju svojim izgledom na bilo kojoj proslavi gdje se pojavljuju mnoge poznate ličnosti.

Mnoge žene mogu da joj pozavide na njenom izgledu, a ona na račun svoje ljepote redovno dobiva pozitivne komentare i komplimente. Ceca se sinoć pojavila na proslavi rođendana njenog frizera i ujedno prijatelja Stevana Radivojevia koji je tim povodom organizovao veliki party na koji je pozvao i brojne ličnosti sa estradne scene.

Među pozvanima su bili Jelena Kostov, Slađa Allegro, Milica Todorović i mnogi drugi. Ceca je na svom Instagram profilu podijelila više storija, a mada se nije pojavila u nekoj od elegantnijih haljina kako smo do sad navikli da je viđamo, mnogi su bili zadovoljni njenim izborom i izgledala je fantastično.

Odlučila se na majicu dubokog dekoltea i pantalone. Odlično se provela na zabavi, pa je čak sa slavljenikom u jednom trenutku i zaplesala što su njene kolege i snimile.

Ceca je i inače poznata po tome što bira sjajne odjevne kombinacije za svaku priliku koja se ukaže, bilo da je to proslava rođendana, luksuzna i ekskluzivna zabava ili čak i suđenje koje u posljednje vrijeme vodi isključivo sa Jelenom Karleušom.

A kako vam se dopada ova odjevna kombinacija? Pišite nam u komentarima svoja mišljenja!

Loading..