Novo Showbizz

Cecina vila na Dedinu sva u balonima: Slavlje samo što ne počne: Evo šta piše na ulazu!

Noćas će u porodičnoj kući porodice Ražnatović na Dedinju biti napravljena velika fešta povodom rođenja Željka Ražnatovića, unuka folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Veljko Ražnatović je danas postao ponosni otac malenog Željka, a trenutno se taj sretni događaj slavi u Cecinoj kući koja se nalazi  u Beogradu.

Bogdana zajedno sa svojim sinom Željkom odmara u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a u međuvremenu je njen suprug Veljko Ražnatović zajedno sa ostalim članovima porodice spreman za veliko kućno slavlje povodom rođenja malog sina Željka.

Porodica Ražnatovići je ugostila brojnu familiju i prijatelje, koje će na na samom ulazu da dočeka prelijepa dekoracija, baloni u srebrnoj boji i bebi plavoj, kao natpis “Baby”.

Sam porođaj je bio obavljen pomoću carskog reza. Porod je obavio doktor Milenko Proročić koji je isto tako porodio i Veljkovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović i to čak oba puta. Mali Željko je po rođenju imao 3.3 kilograma i 53 cm, a ocjenu koju je dobio je bila deset.

Uprkos tome što je Bogana bila trudna devet mjeseci, niko nije mogao da očekuje da će nakon poroda da nastane ovolika sreća. Danas je jedan jako poseban dan, a Ceca je na samom ulazu u bolnicu rekla da ne želi da je ostali zovu bakom. Ona se šalila na svoj račun, jer je svima jako poznato da je jedva čekala da dobije unuka. Ceca je sa rođenjem unuka postala najzgodnija i najljepša baka koja se nalazi na estradi. A Anastasija je oduševljena sa činjenicom da je postala tetka.

Oglasi – Advertisement