Cecin sin sad objavio hit detalj sa svoje svadbe koji nismo primjetili: Pogledajte ovo, svima je promaklo! (Foto)

0

U novembru prošle godine sin poznate pjevačice Cece Ražnatović, Željko Ražnatović se zajedno sa svojom suprugom Bogdanom zabjetovao na vječnu ljubav. 

Trenutno njih dvoje očekuju dijete, a Željko se za to vrijeme prisjetio velikog vesenja i crkvenog vjenčanja. Zbog toga je mnogima pokazao jedna detalj koji je većini tada promakao. Kada su njih dvoje držali cvijeće, jedna fotograf je uslikao Veljka kako sa velikim oduševljenjem posmatra Bogdanu, svoju sadašnju suprugu. Ovaj momenat je potpisao sa rečenicom koja glasi:

“Oko ne laže”.

Veljko Ražnatović je prvo poznat kao sin najveće srpske pjevačice Cece Ražnatovi. i oca koji je ubiej Željka Ražnatovića Arkana. Međutim on radi sve što mu je u mogućnosti da izađe iz sjene svojih roditelja pa se tako odlučio baviti boksom. U ovom sportu je postao jako uspješan pa je njegov trud urodio plodom jer je on osvojio brojne titule. On je rođen 10. decembra 1996. godine, i njegova majka Ceca nikada nije krila da je on nastao vantjelesnom oplodnjom, kod poznatog doktora i profesora Milenka Proročića kada je ona imala 22. godine.

Veljko ima i mlađu sestru Anastasiju koja je krenula stopama svoje majke pa se počela baviti muzikom. Veljko je prvo dijete Željka iz braka sa Cecom. Ako uzmemo u obzir svu Arkanovu djecu Veljko mu je osmo dijete. Njih dvoje su ostali bez oca kada je on ubiejn u tadašnjem gotelu “Interkontinental” 15. januara 2000. godine. Njegova djeca nisu uspjela ni da ga zapamte, a on je već bio stravično ubijen.

Preporučujemo