Novo Showbizz

Ceca u suzama, objavila fotografiju bebe: Kad vidite ko ga drži u naručju ostat ćete bez teksta: Društvene mreže gore (Foto)

Poznata folkerka Ceca Ražnatović je osoba koja je kroz svoj život prošla zaista mnogo toga, i dobrog i lošeg, a ono što je mogla najbolje dobiti iz svega su njena djeca Veljko i Anastasija.

Kako smo zaključili prema njihovim objavama i intervijuima oni su svi baš mnogo vezani jedni za druge, što nikoga ne čudi pogotovo ako uzmete u obzir koliko je mali krug ljudi oko njih. Oni se uvijek oslanjaju i uzdaju jedni u druge. Ceca isto tako vrlo često u zadnje vrijeme dijeli slike iz mladosti, a i slike svoje djece kada su bili mali.

Fotografija koju je objavila je raznježila veliki broj fanova, ali se ujedno i čini kako Ceca kroz ove slike ustvari ide kroz svoj život i polako dolazi do tog trenutka kada od majke postaje baka. Ta njena transformacija se najbolje vidi kroz jednu od posljednjih objava na društvenim mrežama, gdje možemo vidjeti malog Veljka kao bebu kako je sretan dok je u Arkanovom naručju.

Arkan je tada bio presretan zbog činjenice da su dobili djecu, a i Ceca jer se ostvarila kao majka. Zaista su se mnogo trudili kako bi to uspjelo, jer su brojni doktori govorili da su male šanse da Ceca zatrudni, a Veljko je ustvari nastao putem vantjelesne oplodnje, što je u to vrijeme bila velika inovacija.

Ceca je o svemu tome pričala i u javnosti jer je htjela da podigne svijest o tome i da približi vantjelesnu oplodnju svim ženama koje se bore sa problemom začeća djeteta.