Ceca pokazala snajku u 9. mjesecu trudnoće, svi joj gledaju u stomak: Bogdana začešljala kosu i sramežljivo gleda u kameru! (Foto)

0

U zadnje vrijeme u žiži medija su novo pečeni bračni par Bogdana Ražnatović i Veljko Ražnatović.

Oni su imali ogromnu svadbu krajem 2019 godine, koja je proglašena najvećom svadbom iste godine. Na toj svadbi su prisustvovali mnoge pjevačke a i druge zvijezde koje su ovu svadbu učinile još ljepšom. Najveći razlog zbog kojeg su Bogdana i Veljko stali na ludi kamen je to što su saznali da je Bogdana u blagoslovljenom stanju.

Prije neki dan Bogdana je ušla u devet mjesec trudnoće, a cijela porodica je u nevjerovatnom uzbuđenju zbog dolaska nove bebe. Novo pečena baka poznata folk pjevačica Ceca je čak za svog prvog unuka naručila zlatnu kolijevku koja je unikatna i pravljena ručno po posebnom dizajnu. Kako kaže izbor blizak porodici, kolijevka će imati pločicu na kojoj će pozlaćenim slovima pisati ime njenog unuka. A što se tiče imena odlučili su da će se zvati kao njegov deda Željko.

Trenutno ona zajedno sa mužem provodi vrijeme na selu kod njenih roditelja.

Baka Svetlana Ceca Ražnatović očito maksimalno uživa u društvu snajke Bogdane, koja je, kako smo već i naveli, nedavno ušla u deveti mjesec trudnoće.

Nasljednik njenog sina je sve o čemu porodično razmišljanju i s nestrpljenjem iščekuju, a folkerka nije odoljela a da se ne pohvali lijepom trudnicom, koja itekako pokazuje svoj stomak.

“Lijepa moja snajka Bogdana”, potpisala je Ceca snajkinu fotografiju koju je objavila putem društvene mreže Instagram, za koju je ona ispozirala u jako opuštenom izdanju, uredno začešljana, u trenerci i patikama i sa sramežljivim osmijehom na licu.

Preporučujemo