Novo Showbizz

Ceca platila Bogdanin porođaj: EVO koliko je platila carski rez: DA LI JE MOGUĆE OVO?

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, se porodila danas oko 10 sati.

Tako je na svijet donijela njihovog sina kojem su dali ime Željko po pokojnom dedi, Željku Ražnatoviću Arkanu. Porod se desio u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, i bio je na carski rez. Porođaj je izvršio doktor Milenko Proročić koji je isto tako porodio i Veljkovu majku, Cecu Ražnatović i to čak oba puta.

Veljko je također prisustvovao porođaju, a prema nekim navođenjima, za njega su potrošili sumu koja se procjenjuje na oko 4000 eura. Međutim kako se navodi u pojedinim domaćim medijima, prisustvo oca tokom izvršenja porođaja nije uračunato u cijenu, pa je za to morao da na to doda i 12.000 dinara, a ukoliko odluči da bude sa ženom i djetetom u bolnici, za to će također morati da doplati 10.000 dinara po danu. Jer toliko košta smještaj i za porodilju koja svoje vrijeme provede u bolnici.

Ali na kraju se definitivno može reći da su oni uradili sve kako bi sve bilo prisutno majci a isto tako i bebi.

Bogdanini roditelji su također doputovali u Beograd i veoma su sretni zbog dobitka prvog unuka. Međutim kod njih je danas duplo slavlje, jer je Bogdana rodila svog prvog sina na rođendan svog oca. Njen otac sigurno nije mogao ni da zamisli bolji poklon od ovog. I iz ovog razloga smatramo da će slavlje da traje i nekoliko dana više nego što bi trebalo da bude. Jedno veliko veslje u kući Ražnatovićevih koje će da potraje sigurno dosta dugo.

Oglasi – Advertisement