Novo Showbizz

BUM VIJESTI: Ana Sević u trećem mjesecu trudnoće: Objavljena je i PRVA SLIKA: Budući tata oduševljen! (FOTO)

Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pjevačica i biznismen sretne vijesti podijelili su samo sa najbližim članovima porodice, koji su bili prosto oduševljeni zbog dolaska novog člana porodice.

Izvor navodi da je najsretnija bila Lorena Anina kćerka koja doslovno ne može da iščeka da mama rodi bebu.

– Ana i Danijel su sretne vijesti prvo podijelili sa Lorenom, koja je bila presretna zbog dolaska ove bebe. Ona priželjkuje brata i gotovo svakodnevno pita Anu kad će brat doći. I svi ostali članovi porodice su zaista sretni, drago im je što su Ana i Danijel izgladili nesuglasice i što su se odlučili da prošire svoju porodicu – govori dobro obavješten izvor i dodaje:

– Ana se trenutno odlično osjeća. Nema mučnine i konstantno je aktivna trudnica. Danijel je okupirao pažnjom i tu joj je u svakom trenutku na raspolaganju šta god da joj bude trebalo. Često se šali da će je sada razmaziti i da će postati razmažena trudnica. On je presretan i uzbuđen zbog toga što će postati tata i pol bebe mu nikako nije važan.

Njih dvoje su ovu sretnu vijest prvo rekli kćerki Loreni, koja je bila prosto presretna zbog odlaska bebe i priželjkuje brata. Kako u nastavku saznajemo, Ana i Danijel će uskoro ozvaničiti vezu, a zbog komplikacija sa korona virusom još uvijek nije izvjesno da li će njih dvoje praviti svadbu ili će vjenčanje biti malo intimnije. Ona i Lorena već uveliko žive kod njega, tako da potpis kod matičara ništa puno neće promijeniti.