Novo

Bruka i sramota svih vremena: OVA žena napravila lom na sinovoj svadbi, on je se odriče radi OVOGA – OVO još nije viđeno! (VIDEO)

O svadbama na Balkanu bi se knjige mogle napisati, to je jedinstven događaj koji sigurno ne možete doživjeti nigdje drugo, a stranci koji ponekad “zalutaju” na naše svadbe vrlo često nemaju pojma šta se dešava pa tako kažu da su to najbolje ili najluđe svadbe na kojima su ikad bili. Istina, kod nas se velika pompa pravi od ovakvih događaja i dok se svugdje u svijetu to održava na dostojanstven i svečan način, kod dosta ljudi na Balkanu svadba završi na vrlo zanimljiv način – jedni leže po podu, drugi se svađaju i tuku, dok treći gledaju ima li još nešto da se pojede.

Pored toga, kod nas su svadbe postale svojevrsna takmičenja kod koga će biti bolje, luksuznije i skuplje slavlje, a sve to može da pokvari neki gaf. Ne možemo ni zamisliti kako su se osjećali mladenci na svadbi o kojoj vam danas govorimo, jer im je ovakva scena vjerojatno uništila čitav ugođaj. Naime, jedna žena, za koju mnogi tvrde da je mladoženjina majka, iako se nije izjasnio po tom pitanju nakon snimka, skočila je na sto čim je čula prve note pjesme “danas majko ženiš svoga sina”, ali ono što se desilo niko nije mogao ni zamisliti.

Žena je prvo skočila na stolicu, ali se onda popela i na sto, koji očigledno nije mogao da je izdrži, pogotovo kad je krenula napraviti ni manje ni više nego špagu, pa je sto pukao po pola, sve se srušilo, a i ona sa stolom, te su svi skočili u pomoć da je spase. Ako je njen sin u pitanju, sigurni smo da je propao u zemlju od stida, jer ovako nešto niko još nije doživio. Video pogledajte OVDJE

Oglasi – Advertisement