Brenina snaha uzburkala javnost: Iznijela detalje iz spavaće sobe, svi će biti zgroženi nakon ovoga – Brena joj neće nikada oprostiti, osramotila porodicu – Balkan Life Today

Brenina snaha uzburkala javnost: Iznijela detalje iz spavaće sobe, svi će biti zgroženi nakon ovoga – Brena joj neće nikada oprostiti, osramotila porodicu

  • Balkan
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Brenina snaha uzburkala javnost: Iznijela detalje iz spavaće sobe, svi će biti zgroženi nakon ovoga – Brena joj neće nikada oprostiti, osramotila porodicu

Aleksandra Prijović izbjegava  dijeliti detalje o intimi, ali je odlučila da napravi iznimku te je otkrila šta radi sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem u krevetu.

Folk pjevačica objasnila je zbog čega vodi ljubav isključivo sa zaštitom.

-Ne bih trebala zatrudniti naredne dvije godine. Tako me doktor savjetovao, ali neću svakako da čekam dugo vremena, jer otkad sam dobila sina Aleksandra i vidjela ljubav kolika je, htjela bih da imam petero djece. Ali, ne bi trebalo pretjerivati, sa troje ću biti sasvim zadovoljna.

I Filip želi da ima puno djece, predivan je otac, uvijek tu za sina i za mene – rekla je Aleksandra, a na pitanje ako opet ostane u drugom stanju, ona odgovara sa osmijehom: Neće doći do toga, zato što imaju neki načini zaštite, ne bih sad o tome u detaljima – odgovorila je ona.

Prijovićka je otkrila i čime se služi da zavede supruga:

-Prvi put u životu sam otišla u se*s šop! Sama sam otišla i kupila nešto da iznenadim Filipa. A ne želim pričati kako sam ga to iznenadila, važno je da sam uspjela – rekla je ona i dodala: Samo za sebe čuvamo intimu i našu ljubav. Mislim da smo pokazali koliko je velika naša ljubav, a dobili smo ove godine i nešto najljepše – sina Aleksandra – rekla je pjevačica kroz osmijeh.

Mnoge njene kolege vode poročan i razuzdan život, ne mogu ni zamislit život bez kocke, alkohola i droge,ali pjevačica tvrdi kako nije kao oni: Nisam nikad voljela mnogo popiti. Mogu čašu ili dvije da popijem, ali alkohol ne podnosim dobro. Nisam ikad imala prilike probati drogu, a odmah bi se potukla s onim ko mi ponudi, koliko me to ne interesuje – zaključila je ona.

Loading..