Novo Showbizz

Brenin sin u vezi sa poznatom pjevačicom: Objavljena slika: Šokirat ćete se kad vidite ko je u pitanju! (Foto)

Brenin stariji sin Stefan Živojinović se dugo borio sa viškom kilograma.

Međutim, kada je shvatio da je pretjerao granicu, on se okrenuo teretani i zdravoj ishrani. Svoje tijelo je doveo do savršenstva, a onda je krenuo u “lov” za djevojkom.

Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića jako često je mijenjao djevojke. Ali, izgleda da je sada riješio da se skrasi, i to pored pjevačice Gabrijele Pejčev koja se takmičila u poznatom muzičkom šou “Pinkovim zvezdama”.

Kako je počelo da se uveliko spekuliše, Brenin ljubimac je bacio oko na Gabi, i to opasno!

– Stefanu se duže vrijeme baš sviđa pjevačica Gabi. Poznaju se sada već dugo i njemu odgovara njena energija, dopada mu se kako se ponaša, pa čak imaju isti smisao za humor. Znam da se i Breni ona dopada i da nema ništa protiv nje. Stefan i ona su izlazili nekoliko puta zajedno i lijepo im je… On se čak zezao sa drugovima da je Gabi njegova i da joj niko nikada ne prilazi – priča izvor pa dodaje:

– Nije ni Gabi imuna s obzirom na to da sam čuo da je bila u posjeti više puta kod njega u stanu. Oni su možda već u vezi, ali još uvijek ne žele javno da se eksponiraju. Zaista su mnogo slatki kao par! Izgleda da je i Stefan slab na pjevačice, a to je očigledno povukao  na tatu i brata Filipa koji su obojica oženili pjevačice i estradne umjetnice.

 

Oglasi – Advertisement