Bradavice će nestati dok trepnete: Treba vam samo ova prirodna smjesa i riješit ćete problem brže nego što mislite!

0

Već dugi niz godina na ljude utiču bradavice i papilomi. One su pronađene na mumiji staroj 3000 godina i čak su bili spomenuti u William Shakespeareovim sonetima. 

One su uztokovane ljudskim papilomavirusom i okrugle su. A u ovom članku ćete pročitati neke od najboljih lijekova koje su dobre za otklanjanje papiloma i bradavica, i koji će njihov rast uklonit zauvijek. Prvo i najbolje bi bilo da se obratite svom doktoru, prije nego pokušate bilo šta od ovih lijekova. Ako ništa, barem da saznate da li je to bradavica ili nešto mnogo opasnije. Treba da znate ukoliko imate dijabetes ili neki drugi imunološki nedostatak, takvi kućni lijekovi su strogo zabranjeni.

1. Ulje čajevca

Šta je potrebno imati:

par kapi ulja čajevca

dvije kašike vode

Šta je poterbno uraditi:

U vodu dodajte eterično ulje i stavite je na bradavicu.

ostavite neko vrijeme da se osuši, i taj proces ponavljajte pet do šest puta dnevno.

Zbog čega to funkcionira:

Ulje čajevog ulja je jak antiseptik koji ubija većinu bakterija, zbog čega se smatra jako dobrim lijekom za liječenje bradavica.

2. Pčelinji propolis

Šta je potrebno:

dvije kapi 50% propolinske tinkture,

kugla od pamuka,

zavoj.

Šta treba uraditi:

Propolis nanesite na zahvaćeno područje, i bradavicu pokrijte sa pamučnom lopticom. Zavoj koristite da ga zadržite na mjestu, i ovaj proces ponovite dva puta dnevno.

Zbog čega to funkcionira:

U prirodi, propolis čuva košnice od infekcija i ima antvirunsno i antibiotsko svojstvo. Smatra se da aktivira timusovu žlijezdu i potuče imunološki sistem.

Ostatak teksta možete pročitati na linku koji se nalazi OVDJE.

Preporučujemo