Novo

Boris Johnson primljen u bolnicu: Evo u kakvom je stanju!

Boris Johnson britanski premijer primljen je u nedelju uvečer u bolnicu na pretrage s obzirom da se njegovi simptomi Covida-19 ne smanjuju ni deset dana nakon što je bio pozitivan na korona virus.

“Prema savjetu doktora, premijer je večeras primljen u bolnicu na sve pretrage”, objavio je Downing Street, koji je naglasio da nije riječ o hitnom slučaju.

 

“Ovo sve je mjera opreza, s obzirom da premijer već deset dana ima simptome nakon što je bio pozitivan na korona virus”, dodaje se u priopćenju vlade.

Johnson koji ima 55 godina, je 27. marta postao prvi čelnik neke velike sile koji je bio pozitivan na testiranju na korona virus. Nakon toga je otišao u izolaciju u stan u Downing Streetu, a u petak je rekao da se još uvijek nalazi u izolaciji u svom stanu.

Kako je konstantno imao povećanu temperaturu, doktori su ocijenili da bi bilo dobro da ga pregledaju u bolnici, prenio je Reuters.

Podsjetimo, jučer smo objavili kako je Carrie Symonds, trudna zaručnica Borisa Johnsona, rekla da je proteklih sedam dana provela u krevetu sa simptomima Covida-19, ali da se nakon sedam dana odmora i da se osjeća snažnijom i sada se oporavlja.

Oni su na ljeto planirali vjenčanje, jer su prije par mjeseci objavili da očekuju prinovu.

S obzirom da se svakim danom situacija pogoršava u cijelom svijetu, krizni štabovi svake države apeluju da građani ostanu u svojim kućama, a ako izlaze vani da nose maske i rukavice, te da peru ruke bar pola minute, toplom vodom i sapunom.

Oglasi – Advertisement