Biznismen iz Banja Luke platio 2.500 eura za noć sa Radom Manojlović i još 1.000 za ruže: Evo šta se desilo!

0
387

Jedan mladić iz Banja Luke koji je sin jednog poznatog biznismena je platio nevjerovatnih dvije i po hiljade eura i pored toga još hiljadu za ruže kako bi proveo jednu noć sa poznatom pjevačicom Radom Manojlović.

Kako je poznato Rada nema nikakve veze sa elitnom prostitucijom, ali je ovaj momak kako izgleda njihov redovan klijent.
Nevjerovatno je da su mu obećali ovu pjevačicu koja je jako poznata, ali umjesto Rade Manojlović u njegovu sobu je došla djevojka koja se samo zvala Rada i kada ju je ugledao shvatio je da je prevaren.


Grupa kriminalaca je ovu stvar radila već duže vrijeme odnosno uzimali bi novac od svojih klijenata i nudili im pznate ličnosti za provod ali ukoliko njih ne mogu dovesti oni bi dovodili osobe jako slične njima.

Jedan izvor koji je bio jako dobro obaviješten je rekao sljedeće:
“On je bio jedan od redovnih klijenata u ovoj grupi, dolazio je u Beograd vikendima i nije nikada pitao za cijenu kada su djevojke u pitanju. Otac mu je uspješni biznismen i kum jednog poznatog politučara RS-a. Najviše što je tražio jeste da mu dovedu jednu popularnu pjevačicu , ali su oni smislili ideju kako da ga prevare i da mu uzmu pare.


Radmila Manojlović je rođena 25. augusta 1985. godine u Požarevcu i ona je srpska folk pjevačica i bivši učesnik Zvezde Granda.
Rada je jedna od danas najpoznatijih pjevačica u Srbiji ali i u regionu i ona je ostvarila jednu blistavu karijeru koja traje duži niz godina i nikada je ne bi pokvarila ovakvim skandalom.

Loading..