Novo Showbizz

Bivša djevojka Miloša Bikovića otkrila kakav je on DŽUKELA: Dok sam ja bila u vezi sa njim, on je BIO SA MOJOM MAJKOM!

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca sasvim sigurno je Miloš Biković.

On je jednostavno eksplodirao sa Montevideo bog te video filmom, da bi se nakon toga probio i na strani tržište, a najveći uspjeh njegove dosadašnje karijere je sasvim sigurno “Južni vetar”. Ruska glumica Aglaja Tarasava je glumica za koju skoro niko ne zna da je bila sa ovim glumcem u vezi.

Upoznao je on njenu rođenu majku, i to vjerovali ili ne u krevetu. Biković se sa ovom glumicom zabavljao u periodu od 2016. do 2018. godine. U to isto vrijeme je sa njenom majkom Ksenijom Apaport morao snimiti jednu scenu u krevetu.

Miloš i ona su u to vrijeme smišljali način kako da ga predstave njenoj majci, i to na najbolji mogući način. U tom trenutku on je sa njom snimao film pod nazivom “Mitovi”. Kada je saznala da u scenariju ima scena, u kojima on mora sa njenom majkom da snimi scenu odnosa, nije joj ni malo bilo drago.

Taj dana je ona ostala kod kuće i nije htjela ni da se čuje s njim, sve dok se to sve ne završi. Nije mogla zamisliti te scene koje su bile u scenariju, a još manje kako ih snima njen momak i ni manje ni više nego njena majka. Ovo je definitivno bio njen najgori dan u životu. I sam Miloš je nakon ovoga izjavio da nikada nije volio upoznavati punice, a ovo je svakako najoriginalniji način da upozna majku tadašnje djevojke.

Oglasi – Advertisement