Bio je zaražen koronavirusom, ozdravio je pa su ga zvali da gostuje na televiziji: A onda je napravio nešto što je zgrozilo cijelu naciju (Video)

0

Muškarac koji dolazi iz Pensilvanije koji je stavljen u karantenu u San Diegu zajedno sa trogodišnjom kćerkom nakon što je prisustvovao spomen obilježju u Wuhanu u Kini, gdje mu je tast rekao da boluje od korona virusa, je počeo toliko kašljati da mu je trebala voda tokom TV intervjua.

Njegovo ime je Fran Wucnski i živi u Kini više od 15 godina, tu je proveo jedno desetljeće u kojem živi njegova supruga. Njegova supruga, koja je kineski državljanin, i on, su živjeli u Guangzhouu, ali su se prije tri mjeseca preselili u grad Wuhan kako bi se brinuli za oca njegove supruge nako što joj je umrla majka.

U petak u “Good Morning America” Wucinki je rekao da su, kada su on i njegova kćerka Annabel stigli u američku marinsku bazi Miramar u Južnoj Kalforniji, vlasti razdvojile te stavile u izolaciju na nekoliko dana.

“Nekoliko dana poslije, Annabel se samo nakašljala pred nekim osobljem. Dali su nam prijdlog da odemo do medicinskog šatora. Medicinski šator kontaktirao je CDC i rekli su nam da se moramo vratiti u izolaciju u dječijoj bolnici “, rekao je on.

“Tamo smo ostali oko tri dana”, kazao je te je dodao da su im se testovi vratili kao negativni.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=z5PXh4U8CJs&feature=emb_title

Nakon samo par trenutaka Wucinski je počeo da kašlje iz čista mira, ali je kazao da je to od nervoze.

“Kazali su mi da sam dobro. Čak dva puta sam se testirao. Negativno je oba puta. Kašalj je vjerovatno samo od nervoze”, rekao je.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

 

Preporučujemo