Novo

Bila sam u sretnom braku 10 godina, a onda sam tog dana došla kući ranije i zatekla muža…

Imala sam namjeru reći svom suprugu da ću doći kući kući al sam se predomislila. Htjela sam mu prirediti jedno iznenađenje, zbog toga što je i on meni stalno priređivao neka iznenađenja.

Mislila sam kako on ne može ćivjeti bez mene, iz razloga što mislim da smo mi srodne duše. Mi smo bili ljubav koja se može desiti samo jednom u životu, on je bio osoba kojoj sam mogla da vjerujem za sve i za kojeg bi dala sve, i uvijek sam mislila da je nemoguće da me izda. Svaki dan sam sa posla dolazila u isto vrijeme, ali tog dana sam odlučila da ga iznenadim. Bio je iznenađen ali i sretan što me vidio, pa mi je predložio kafu. Dok je on bio u sobi ja sam otišla na drugi sprat kako bi uzela dekicu iz ormara.

Kada sam otvorila ormar iz njega je izletila jedna djevojka u bijeloj košulji i sa štiklama. Bila sam prestravljena, i skontala sam da je to bila njegova koleginica sa posla. On je stajao ukočeno i nije znao šta da mi kaže, njegova koleginica je rekla da želi objašnjenje za sve što se desilo. On i ona su bili u vezi već dvije godine i mnogo se vole i on duže vrijeme ne zna kako da mi to kaže.

Trenutno ne zna šta da radim sa sobom, jer on je bio moja ljubav i smatrala sam ga svojim a sve je to sada gotovo.

Oglasi – Advertisement