Novo

Bila je najljepše lice Holivuda, a sada izgleda jezivo: Uhvaćena je na ulici sa kćerkom i jedva su je prepoznali: Šokantan prizor!

Heder Loklir bila je jako poznada glumica koja je nekada važila za najlepšu plavušu Holivuda i glumicu koja zaista obećava.

Ali, već godinama puni novinske stupce iz ne tako blistavih razloga.

Dakle, Heder se već dugo bori sa zavisnošću od alkohola, ali i velikim mentalnim krizama, a u par puta je imala i probleme sa zakonom.

Holivudski analitičari tvrde da je do kraha ovu glumicu dovelo starenje i gubitak ljepote i šarma koji je imala, ali i da su njenoj depresiji doprinijeli i pogrešni partneri i buran ljubavni život koji je imala.

Ona se prvi put udala sa 24 godine za Tomija Lija, divljeg bubnjara, kojeg su često povezivali sa sotonizmom i pripisivali mu raskalašno ponašanje te nezgodan karakter. Nakon sedam godina braka uslijedio je razvod, a niko se čak nije ni začudio zbog istog.

Dobila je kćerku sa Ričijem Sambora, gitariste benda Bon Džovi, i kada je uslijedio razvod od njega, tada su ostali svi u šoku.

Sve je izgledalo bajno u njihovom braku, dok 2006. Heder nije potpuno iznenada zatražila razvod, toliko iznenada da se čak i sam Riči začudio i iznenadio. Poslije ovog razvoda, krenuo je njen put ka dnu….

Ono što ju je zaista dokusurilo je romansa sa Krisom Hejzerom, njenim sadašnjim partnerom, koji je i bivši zatvorenik, nekoliko puta hapšen zbog prevara i krađa. Glumica je pokušavala da ga ostavi, ali mu se na kraju, uvijek vraćala…

Kada je peti put 2017. godine otišla na liječenje, izjavila je da želi da se izbavi iz pakla, a tada je na Instagramu objavljivala vesele fotke, čak i one sa Hejzerom kome je poručivala “Tako sam ti zahvalna”.

Oglasi – Advertisement