Bila je glavna zvijezda 90- tih, a onda nestala bez traga: Danas izgleda bolje nego ikad: Znate li ko je ona?

0

Poznata pjevačica Jelena Broćić devedesetih je otpjevala pjesmu “Bele rade”, koja je i danas jako slušana, a među hitovima koje je snimila izdvaja se i pjesma “Ko ostavlja ruže”.

Jelena je svoju karijeru mirno gradila, bez ikakvih skandala. Jedino što se dogodilo u njenom životu a da je privuklo pažnju ljudi i medija je iznenadni razvod od supruga za koji su svi saznali nekoliko mjeseci kasnije.

Danas, ona većinu svog vremena provodi sa sinom Vasilijem. Prema izvorima bliskim njenoj porodici, ona se sa bivšim suprugom slaže mnogo bolje sada nego kada je bila u braku  njim. Pošto se već nekoliko godina ne eksponira, ona često objavljuje svoje fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Broćićeva je kao vino, odnosno ona što je starija to bolje izgleda. Svoj izgled nije mnogo mijenjala, ali je vrlo rado farbala kosu. Danas je plavuša i izgleda zaista duplo mlađe!

Prvi album pod nazivom „Sedam suza“ objavila je davne 1989. godine. Drugi i treći album tek su nagovjestili uspjeh koji će postići kada je na ploči „Romeo i Julija“ objavila pjesmu „Bele rade“. Ova pjesma je za vrlo kratko vrijeme postala hit, a slušana je i dan danas, 26 godina kasnije. Broćićeva je nakon toga izdala još sedam albuma, te stekla status jedne od najboljih pjevačica narodne muzike svoje generacije.

Iako od 2011. godine nije puno snimala, nastavila je da nastupa u zemlji i inostranstvu. Pjevala je i osvajala nagrade na  festivalima kao što su: „Šumadijski sabor“, „Moravski biseri“, „Zlatiborska pesma“, „Lira“ i drugima.

Preporučujemo