Balkan u nevjerici: Dječak postao otac, maloljetna nevjesta živi sa njim: Roditelji ih gledaju i ponose se njegovim uspjehom!

0

Ova priča koju donosimo je veoma šokantna, naime radi se o jednom maloljetnom dječaku koji je u svoju kuću nekoliko mjeseci dovodio također maloljetnu djevojčicu sa kojom je upražnjavao odnose u svim dijelovima kuće pa čak i izvan nje.

Njegovi roditelji iako su znali za sve to nisu imali problema sa tim i puštali su ga da to radi i čak su se i dičili sa tim i govorili da je on njihov sinčina.
A djevojčica je i nakon nekog vremena dobila i dijete.
Nakon rođenja bebe, protiv njih je podignuta prijava.


“Sumnja se da su u junu 2017. godine u Đurđevcu roditelji maloljetnika bez navršenih 16 godina, dopustili svom sinu da dovede kući i živi sa svojom jednako maloljetnom djevojkom. Ona je radila kućne poslove, a njihov sin je imao redovne odnose sa njom, i to nekada čak i na očigled ostalih ukućana.” ističu tužioci. “Moja sinčina. Moj ponos. Imam preslatkog unuka. I ja i žena ga obožavamo.”, rekao je otac dječaka. Na pitanje da li je on ikada imao neke skrivene fantazije o svojoj “Snahi”, ljutito je negirao.

“Ne pada mi na pamet, nikada to ne bih uradio. Ja imam svoju slatku ženicu, ona mi je kao med. Rodila mi je sedmero djece, ali ko zna možda bude i osmo. Ja svom sinu nikada ne bi pokvario tako dobru vezu. Uostalom, ja nisam kao oni monstrumi što zlostavljaju djecu”, rekao je njegov otac.

U izvještaju se navodi da je zatrudnila nakon što je došla u njihovu kuću. Isto kao i otac, dječakova majka se branila šutnjom. Tužitelji koji rade na ovom slučaju zatražili su uslovne zatvorske kazne.

Preporučujemo