Showbizz

Baka Prase pitao Cecinu kćerku da snime duet: Evo šta mu je ona odgovorila: Uslijedilo nešto neočekivano!

Naj poznatiji jutjuber, Bogdan Ilić koji je poznatiji kao Baka Prase imao je neočekivanu ponudu za mladu zvijezdu Anastasiju Ražnatović.

Dakle, Baka Prase je Anastasiji uputio prijedlog, da snime zajedničku pjesmu, odnosno duet. On ju je tagovao na društvenoj mreži Instagram, uz pitanje: “Može duet”.

Ubrzo je stigao i odgovor od nje koji je mnoge iznenadio. Anastasija mu je bez dileme poručila slijedeće:

– Naravno, ako preživimo!

Inače, Anastasija je svoj najnoviji spot snimila u luksuznoj vili muzičara Gorana Bregovića, u kojoj snimajući jedan dan košta dvije hiljade eura.

Anastasija Ražnatović je srpska pop pjevačica i kćerka najpoznatije srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, gdje i danas živi i radi.

Njena majka je poznata srpska estradna zvijezda pjevačica Svetlana Ražnatović, a otac joj je Željko Ražnatović Arkan, političar i osnivač ratne paravojne organizacije „Srpska dobrovoljačka garda“ koja je poznata i pod imenom „Arkanovi tigrovi“. Kada je imala samo dvije godine, njen otac je ubijen u atentatu, tako da se ona i ne sjeća svog oca.

Ima rođenog brata Veljka koji je stariji od nje godinu dana te polubraću: Vojina, Nikolu i Mihajla, kao i polusestre: Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu. Tokom odrastanja pored bezgranične ljubavi majke, istu je dobijala i od tetke Lidije, koja je uz nju bila u svakom trenutku. Pohađala je britansku i muzičku školu u rodnom gradu, a nakon toga upisala je Fakultet za biznis.

Anastasija je veoma popularna u Srbiji, a u prilog tome govori činjenica da na društvenoj mreži Instagram ima preko 700 hiljada pratilaca.

Oglasi – Advertisement