Novo

Bacili iz helikoptera iPhone 11, Samsung 10 i Nokiju 3310: Šta mislite koji je ostao čitav? (Video)

Tri momka sa YouTube kanala How Ridiculous su se odlučili na jedan jako zanimljiv test, koji je za svega četiri dana gledalo čak više od milion pretplatnika.

Dakle, trojac je iz helikoptera s visine od 300 metara odlučio baciti legendarnu Nokiju 3310, iPhone 11 i Samsung S10 te tako vidjeti koji telefon je od ova tri čvršći.

Vjerujemo da je svima poznato koji je to mobite Nokia 3310. Ne postoji osoba koja je nije bar jednom u životu vidjela. Svi su bili zadivljeni njenim radom, zbog toga što je bila skoro ne uništiva. Obično se kvarila i prestajala raditi onda kada je zaista iznosana i iskorištena maksimalno.

Osim toga, moramo naglasiti da su iPhone ostavili u zaštitnoj maski prije izvođenja ovog eksperimenta.

Prvo su bacili iPhone koji je na tlu završio s razbijenim zadnjim dijelom, ali čini se da nije bilo nikakvih problema u njegovom funkcioniranju.

– To je to. Slomljen je, ali još uvijek radi ne mogu vjerovati da i dalje radi, to je ludo – rekao je oduševljeni YouTuber.

Nakon toga su bacili i Nokiju koja je opravdala svoju reputaciju neslomljive i nakon pada s 300 metara nije imala skoro nikakvih oštećenja. Čak su na njoj uspjeli odigrati rundu kultne igrice Zmije. Na ovaj način Nokia je apsolutno opravdala svaku moguću riječ koja joj je bila upućena.

– Ovo je nevjerovatan rezultat. 300 metara, ljudi! Molim aplauz za sve ljude koji proizvode mobitele – zaključili su oni.

Kako se sve to izdešavalo možete pogledati na linku ispod članka:

https://www.youtube.com/watch?v=w2xGzHjYCcY&feature=emb_title