Auuuuu: Gej aktivista objavio fotografiju koja ukazuje da je i Željko Joksimović gej: Pjevač odgovorio na najbrutalniji i najprostiji način (Foto)

0

Svima je poznato da između nekih zvijezda postoje netrpeljivosti, tako da se svako malo pokušavaju isprovocirati na razne načine, bilo preko društvenih mreža ili preko medija.

Obično se ovo dešava između onih koji su jako poznati i onih koji to nisu, ali to rade s namjerom da bi i oni dosegnuli određeni nivo popularnosti koji će im pomoći u zaradi ili ispunjavanju određenih ciljeva.

Tako je gej aktivista Predrag Azdejković u nekoliko navrata se otvoreno rugao popularnom pop pjevaču Željku Joksimoviću, stavljajući u prvi plan njegovu sesksualnu orijantaciju, smatrajući da on nije ono za šta se predstavlja.

Nakon toga, rat se nastavio na društvenim mrežama, a sad je gej aktivista iskoristio trend gdje korisnici pokazuju četiri varijante određenih poznatih ljudi, a on je u tom fazonu objavio tri slike Željka.

Četvrto je mjesto ostavio prazno a to je mjesto za aplikaciju Grindr koju najviše koriste ljudi koji pripadaju LGBT populaciji, a ispod toga je napisao: “Pa da vidimo kakva je situacija ovdje.”

Za vrlo kratko vrijeme se javio i sam pjevač koji je ispod jedne njegove objave napisao kratko i jasno, ali pomalo i neočekivano: “Ubij se pederčino i sjaši”.

Ovu Željkovu rekaciju su mnogi dočekali na nož, te smatraju da takav rječnik ne treba da koristi jedna ovako velika zvijezda i da na provokacije treba da odgovori argumentovano ili tužbom.

Bilo kako bilo, izgleda da je ovo prepucavanje tek na samom početku, i vjerujemo da će u budućnosti biri interesantno pratiti dalji razvoj situacije između poznatog pjevača i gej aktiviste.

Preporučujemo