Arnold Schwarzeneggera svi znamo, a ovo je njegov sin: Ne izlazi iz teretane, nabijen mišićima kao otac: Kad ga vidite neće vam biti dobro (Foto)

0

Najpoznatiji bodybilder svih vremena Arnold Schwarzenegger može biti ponosan na svog sina Josepha Baena koji je prije nekoliko mjeseci dobio diplomu na sveučilištu ali je i povukao gene na oca i postigao tijelo na kojem mu mnogi zavide.

Njegov sin je aktivan na svom Instagram profilu i tamo redovno izbacuje slike iz teretane a ponekad mu društvo pravi i njego otac. Pored slika on piše i savjete za svoje pratioce kako bi uspjeli da ostvare tijelo koje oduvijek žele ili da postignu izgled sličan njemu. Joseph je počeo trenirati u svojoj dvadesetoj godini što je veoma zanimljivo jer je njegov otac osvojio titulu Mister universe sa svojih dvadeset godina.

Arnold je ustvari njega dobio sa kućnom pomoćnicom Mildred Baenom sa kojom je prevario svoju suprugu Mariju Shriver.
Arnold Alois Schwarzenegger je rođen 30. jula 1947. godine i on je austrijsko-američki glumac, političar, biznismen, investitor i bivši profesionalni bodibilder. Bio je trideset i osmi guverner Kalifornije punih osam godina.

U teretanu je počeo da ide sa svojih petnaest godina, a titulu MR. Universe je dobio sa sdvadeset godina, a pored toga i sedam puta je osvojio MR Olympiu. Bio je aktivan i dugo prisutan u bodibildingu i napisao je mnoge knjige i članke kako bi pomogao mlađim generacijama. Slavu je stekao kada je dobio ulogu u filmu Konan Barbarin koji je bio hit u kinima a pored njega je došao i drugi dio koji se zvao Konan razarač. A najpoznatiji njegov film je bio Terminator koji je izbacio tri dijela, proed toga ima veliku historiju u glumi.

Preporučujemo