Arkanov sin iz prvog braka dolazi u Srbiju, Ceca od straha ne smije da makne iz kuće: Evo gdje će prvo otići, prije 3 godine dao obećanje, a sad namjerava da ga ispuni – Balkan Life Today

Arkanov sin iz prvog braka dolazi u Srbiju, Ceca od straha ne smije da makne iz kuće: Evo gdje će prvo otići, prije 3 godine dao obećanje, a sad namjerava da ga ispuni

Sin Željka Ražnatovića Arkana iz njegovog braka sa Natalijom Martinović – Vojin (36) doći će iz Amerike nakon 17 godina u Srbiju, a najprije će obići očev grob.

Kako se saznaje, sada Vojin želi ostati malo duže u Beogradu. On je potvrdio za medije da će posjetiti svoj rodni kraj, te će tamo i posjetiti grob svog oca. -Uskoro se vraćam za Srbiju – izjavio je on za portal Alo.rs

Ražnatović, koji najviše podsjeća na svog oca kad je u pitanju fizički izgled, najavljivao je svoj dolazak i unazad tri godine, a tada je podijelio putem Instagram profila fotografiju u čijem je opisu napisao: Činjenica je da ću biti 14 godina stariji kad se uskoro vratim za Srbiju, ali možete biti sigurni da ću da budem u top – formi! Zdrav život.

Inače, Arkan ima iz vanbračnih veza sina Mihajla (44), te kćerke Anđelu (38) i Sofiju (40) dok su Anastasija i Veljko njegova djeca koju je dobio u braku sa pjevačicom Cecom Ražnatović.

Mihajlo mu je najstarije dijete, a dobio ga je sa Agnetom iz Geteborga. Oženio je Beograđanku s kojom je dobio dijete, ali su odlučili da se raziđu. Nakon što se vratio u Švedsku, trenirao je hokej neko vrijeme.

On je isto tako i autor knjige Sin tigra. Sofija je s druge strane, dijete socijalne radnice koja je u belgijskom zatvoru vodila računa o Arkanu. Živi u Briselu i došla je prije dvije godine na pomen ocu. Arkan ima i vanbračnu kćerku Anđelu s glumicom Ljiljanom Mijatović, a ona je nedavno objavila zbirku pjesama i završila studije Bogoslovskog fakulteta.

Vojin je Arkanov sin kojeg je dobio u braku s Natalijom Martinović i Nikolin je blizanac. Njih dvoje su bili u braku 13 godina.

Leave a Reply