Novo Showbizz

Anastasija je danas napunila 22 godine, a evo kako je izgledala prije operacije: Srbija zgrožena, isplivala ŠOK slika!

Kćerka poznate pjevačice Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović je danas proslavila 22. rođendan u društvu najmilijih, a zbog trenutne situacije uslovljene pandemijom korona virusa izostalo je velelepno slavlje kakvo ona ima običaj da pripremi za sve.

Moramo podsjetiti, domaći mediji su o obilježavanju njenog punoljetstva pisali kako mjesecima prije tako i sedmicama nakon što se ovo slavlje zaista odvilo.

Ali ipak, njena majka folk diva Svetlana Ceca Ražnatović se u toku današnjeg dana prisjetila 11. rođendana svoje jedine mezimice, te je na društvenim mrežama podijelila intervju koji je Anastasija prije više od jedne decenije dala za domaće medije, opisujući kako je prošao taj dan u njenom životu.

– Sinoć, tačno u ponoć, su me zvali da siđem dole da bi mi tim putem čestitali rođendan. Svi su se konstantno pravili ludi jer su mi spremali veliko iznenađenje. Odjednom je neko pozvonio na vrata, a mama se na glas zapitala ko bi to mogao biti tako kasno. Tada je ušao jedan čovjek sa laticama ruža poredanim u obliku srca – ispričala je svojevremeno 11-godišnja Ražnatovićeva.

– Odjednom su i svi moji ukućani koji su bili tu počeli da bacaju na mene latice ruža i šljokice koje su sakrili ispod časopisa kako ja ne bih vidjela.

Moramo podsjetiti, da je Anastasija sinoć tačno u ponoć zajedno sa svojim prijateljima oduvala svjećice povodom svog 22. rođendana. Iako je planirala malo veće slavlje, pandemija korona virusa to joj nije dozvolila, ali vjerujemo da će joj mama napraviti slavlje onakvo kakvo je uvijek i pravila kada su slavlja u pitanju.