Showbizz

ANA PRONAĐENA MRTVA! Tužne vesti JUTROS saopštene!

U Rusiji u glavnom gradu u hotelu Moskva pronađeno tijelo Ane Arbatsian . Ona je bil najbolji i najpoznatiji psiholog koja je imala najgledaniju emisiju u cijeloj Rusji. Rješavala je Rusima probleme koji su kod nje dolazili ali s edružila sa samo bogatim ljudima. Njena smrt je iznenadila cijelu javnost i ostala je čista misterija.

U sobi je pronašla radnica koja je tu radila .ada nije davala znake života. Koliko je bila popularna i omiljena , skupila je preko 370 .000 proatilaca  na svom Instagram profilu. Njene emisije su iamle veliku gledanost a svaku je počinjala riječima ,, mogu da dignem bilo koga sa koljena.

Sebe je smatrala vidovnjakinjom a ne psihologom,  jer je uspijevala mnogo pomoći ljudima. Bila je udata za Ruslana koji je jedan od poznatih milijardera u Moskvi bez obzira što je imala veliku popularnost imala je velike dugove . Stalno je proganjana od dužnika koji su tražili svoj novac a te noćikad je ubijena u apartman je ušao nepoznati muškarac. Istraga je u toku  a on je glavni osimnjičeni za ubistvo Ane Arbatsion.