Ako vaš partner radi OVO s mobitelom, teško vama: Ovo je znak da vam nije vjeran

0

Ljudi koji varaju svog partnera obično se baš trude to prikriti na sve moguće načine, ali postoje sitnice koje bi ih mogle odati, a o kojima oni skoro nikada i ne razmišljaju.

Jedna od tih sitnica mogla bi biti i navika okretanja mobitela ekranom prema dole kad osoba telefon ostavlja na stolu, i to posebno ako to ranije nije bio slučaj. Na to je ukazala stručnjakinja za terapiju za parove poznata Melissa Ferrari koja savjetuje da partnera treba suočiti s tim i otvoreno ga pitati zbog čega to radi. Iako je ovo u neku ruku “glupa” sitnica, vjerujte mnogo znači.

“Mobitel koji je osoba odjednom počela okretati ekranom prema dole mogao bi ukazati da ta osoba nešto skriva. Ako je došlo do toga da vaš partner gasi tonove na mobitelu i okreće ga ekranom prema dole, vjerovatno ste neke znakove već propustili, jer možda niste obraćali pažnju. Jedan od većih znakova je ako primijetite da vam je partner često odsutan duhom i ne pokazuje skoro nikakvo zanimanje za vas”, prenosi njeno objašnjenje britanski časopis The Sun.

Sumnju može probuditi i činjenica da partner odjedanput želi više stvari raditi bez vas ili se odjednom počne posebno brinuti oko svog izgleda, što to prije nije bio slučaj, a uobičajen znak nevolje je ako pokazuje nezainteresiranost prema vama i u spavaćoj sobi, tada je već poseban problem.

Na sitnice morate obraćati pažnju jer one zaista mnogo znače, ponašanje partnera prema vama nije jedina stvar na koju trebate obraćati pažnju.

Preporučujemo