Ako mu nađete djevojku dobit ćete od njega 25.000 dolara: Postavio je i oglas sa uslovima, a nije važno iz kojeg dijela planete je djevojka (Foto)

0

Osoba sa imenom Džef Gebhart koji živi u Kanzasu tačnije u Preri Vilidžu nudi dvadeset i pet hiljada dolara onome ko mu nađe djevojku.

Na ovu ideju je došao iz razloga što mu je dosadilo da djevojke pronalazi preko društvenih mreža ili da s njima izlazi na tradicionalne sastanke, pa se odlučio na to da će osobi koja mu nađe djevojku ili ženu koja mu odgovara dati dvadeset i pet hiljada dolara. Čak je pokrenuo i svoj vlastiti sajt koji služi za upoznavanje djevojaka i rekao je da će nagraditi osobu koja pošalje djevojku na njegovu adresu.

Kako je izračunao koliko je potrošio na sastanke koji su ustvari bili loši, i pored toga kroz koje neugodne situacije je prošao odlučio se na svotu od dvadeset i pet hiljada dolara kao prikladnu za osobu koja će mu naći djevojku i osloboditi njega svih obaveza. A kada nađe djevojku pored osobe koja ju je dovela, novac će dati i azilu za udomljavanje pasa. Na sve ovo je rekao sljedeće:

Smatra za sebe da sam čovjek koji živi jedan lijep život. Ne treba mi osoba koja bi me upotpunila, jednostavno tražim neku osobu koja će nam omogućiti da se upotpunimo. Ali postoje i neki principi a to je da djevojka koju on pronađe mora da se zabavlja samo sa njim godinu dana, a nakon toga novac će biti isplaćen čovjeku koji je nju pronašao u ratama po pet hiljada dolara, a ako dođe do prekida veze, biti će isplaćeno samo onoliko novca koliko je veza trajala.

Preporučujemo